Akcijska prodaja povodom manifestacije Noć knjige 2021.

Akcijska prodaja knjiga povodom manifestacije Noć knjige 2021.

Akcijska prodaja knjiga povodom manifestacije Noć knjige 2021.

I ova, jubilarna, deseta po redu, Noć knjige održat će se u petak, 23. travnja. Organizira se u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja). U Godini čitanja, zajedno s vama, ova manifestacija želi kvalitetnim programima i akcijama skrenuti pozornost na knjigu i čitanje te govoriti o položaju i vrijednosti knjige u suvremenom društvu.
Organizacijski odbor Noći knjige nas sve poziva da u petak, 23. travnja, u dnevnim ili večernjim satima, održimo prigodan program kojem će u središtu biti upravo knjiga. Prilikom njegova planiranja vodite računa o aktualnoj epidemiološkoj situaciji i propisanim mjerama, koje će odrediti hoćete li svoje događanje smjestiti u fizički ili virtualni prostor. Iskoristite online kanale, društvene mreže, video i audioservise, prijenose uživo i ostale mogućnosti kojima raspolažete kako bismo i ovoga puta zajedničkim snagama podijelili radost čitanja i pisanja.

Ljekovita moć knjige, ovogodišnja tema Noći knjige 2021. osmišljena je radi poticanja na razmišljanje o ljekovitim moćima knjiga – u razdobljima društvenih i intimnih kriza, kada im se okrećemo tražeći odgovor na pitanja koja nas muče. Zbog mnogih izazova sve više tražimo „lijek“ za sve, okrećemo se sebi, svojoj tjelesnoj i duhovnoj ravnoteži. Katkad će odgovori koje u knjigama pronađemo biti utješni, katkad uznemirujući. Knjige iz naše Biblioteke 21. stoljeće mogu biti umirujući lijek koji možete „prepisati“ sebi i drugima kako biste ozdravili dušu ili se dodatno zabavili i obrazovali. I lektira može biti ljekovita jer uz nju se može odletjeti u neki drugi svijet, možda pronaći lijek za izazove odrastanja ili bijeg iz krute stvarnosti. Sve to, ali i ostalu ljekovitu literaturu potražite u našoj apoteci uz akcijske popuste i rasprodaje koje pripremamo za vas u periodu od 23. 4. do 30. 4. 2021. na Mojaknjiga.hr.

Noć knjige pokrenuta je na inicijativu Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore i udruge Knjižni blok – Inicijativa za knjigu, kojima su se u organizaciji pridružili partneri: Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, portal za knjigu i kulturu Moderna vremena te Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA od 2018. godine u pripremi manifestacije sudjeluje i Hrvatska udruga školskih knjižničara (HUŠK).
Noć knjige u Godini čitanja 2021. financijski podržavaju: Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA.

Prilika za vašu obitelj i prijatelje!

U našoj ponudi čeka vas rasprodaja knjiga, snižene cijene knjiga, sajamski popusti na knjige, knjige na akciji, knjige na rasprodaji, knjige na sniženju, hit knjige i nove knjige. Besplatna dostava za kupnju iznad 300,00 kn.

Kupujte jeftine knjige i knjige na popustu na Mojaknjiga.hr