Interliber i Knjiga svima i svuda 2022.

Interliber i Knjiga svima i svuda 2022.

Dragi knjigoljupci, poštovani kupci,

44. Međunarodni sajam knjiga Interliber održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 08.11. do 13.11.2022.

Zajedno s vama, našim vjernim dugogodišnjim partnerima, radujemo se susretu uživo na najvećoj književnoj manifestaciji koju smo svi tako željno očekivali. U tom periodu pridružite nam se na štandu 10b, paviljon 5, spremni smo za sva vaša pitanja i pomoći ćemo vam u kupovini knjiga. Kupnja knjiga, opušteno i bez briga!

Paralelno s Interliberom, organizira se i projekt Knjiga svima i svuda (KSS), koji Interliber i njegove aktivnosti donosi preko online platformi, na male ekrane i knjižare u cijeloj zemlji.

Ako ste spriječeni posjetiti sajam, ne brinite! Sajamske cijene za vrijeme trajanja sajma vrijede i za narudžbe putem ove internet trgovine.
Prilika za Vašu obitelj i prijatelje! Naša internet knjižara daruje svakom kupcu poklon blokić i stanku za knjigu. Besplatnu dostavu i kemijsku olovku darujemo za kupnju iznad 300,00 kn!

Iskoristite priliku kupovine hit knjiga, knjiga na akciji, knjiga na rasprodaji i knjiga na sniženju na sajmu Interliber ili putem MojaKnjiga.hr web trgovine!

Popust na knjige vrijedi samo za narudžbe putem ove internet trgovine.

KUPUJ SIGURNO, ČITAJ S UŽITKOM!

#knjigasvimaisvuda  #čitajsužitkom

Na Interliberu i u akciji sudjelovat će i Katarina Zrinski – MojaKnjiga.hr koja je za ovogodišnji Interliber pripremila mnoštvo novih primamljivih naslova:

Interliber i Knjiga svima i svuda 2022.

Vrhunski priručnik Ziglar o prodaji za izobrazbu profesionalnog prodavača. Ova knjiga ne obuhvaća samo tehnike prodaje i postupke kojima ćete zadovoljiti svoje klijente te povećati svoj prihod, već i zamisli te načela koja će se pribrojiti vašem neopipljivom prihodu.

Interliber i Knjiga svima i svuda 2022.

Sloboština Barbie priča je o odrastanju tijekom rata u jednom novozagrebačkom naselju ranih devedesetih godina 20 stoljeća. U odrastanju glavne junakinje i njezine kvartovske družine, igra s Barbie lutkama najvažnija je stvar na svijetu. Zapravo je toliko važna da postaje svijet za sebe, svojevrsno “kazalište u kazalištu” na pozornici dramatičnih političkih i društvenih previranja.

No, Barbie svijet teško može uzmaknuti svemu onome što ga okružuje u to vrijeme.

Kako je napisao Miljenko Jergović, Sloboština Barbie je priča o posljednjem djetinjstvu u Jugoslaviji i prvom u Hrvatskoj. U međuvremenu, vrijeme o kojem se pripovijeda u romanu postalo je povijest kojoj će se neki vratiti s prisjećanjem na proživljeno iskustvo, dok će se drugi kroz ovu priču tek upoznati s jednom slikom odrastanja tijekom ratnih godina u Hrvatskoj.

Interliber i Knjiga svima i svuda 2022.

Roman Žal prati optimističnog i pomalo sumanutog dvadesetjednogodišnjeg engleskog ruksak turista Richarda dok putuje na Tajland tražeći turistički netaknuti raj. Richard susreće u hotelu u Bangkoku mentalno poremećenog Škota koji se predstavlja nadimkom Gospodin Dodo i koji govori Richardu o prekrasnom otoku sa skrivenim žalom, smještenim u Tajlandskom zaljevu, gdje je bio nastanjen prethodnih šest godina. Žal je nedostupan turistima i može se naći samo po karti koju Gospodin Dodo ostavlja Richardu. Ubrzo, Richard otkriva da je Gospodin Dodo počinio samoubojstvo. Želeći društvo u svojoj potrazi, Richard se sprijateljuje s Étienneom i Françoise, francuskim parom ruksak turista, i trojac kreće pronaći ono što se nadaju da bi mogao biti netaknuti turistički raj.
Na putu prema otoku sa skrivenim žalom, Richard daje kopiju karte Sammyju i Zephu, dvojici Amerikanaca koje slučajno susreće na Ko Samuiju. Kada prvotni trojac konačno stigne do skrivenog žala – nakon što su podmitili lokalnog kapetana broda, plivali sa susjednog otoka, otkrili plantažu kanabisa u džungli i izbjegli njezine naoružane vlasnike, te na koncu preskočili vodopad – otkrivaju skupinu od tridesetak ruksak turista. Ova skupina je zajednica koja je u velikoj mjeri zatvorena za vanjski svijet, a sve kako bi njezini članovi živjeli idealnim životom u slobodnom vremenu. Vođa zajednice je Amerikanka po imenu Sal i njezin ljubavnik Zec Zec, Južnoafrikanac, koji je, zajedno s Gospodinom Dodom, osnovao ovu zajednicu 1989. godine. Svi oni žive u ručno izgrađenim drvenim kolibama i šatorima, smještenim u blizini velikog, prekrasnog žala kojeg okružuju litice s podvodnim špiljama koje su jedina veza s otvorenim morem.
Hoće li Richard i njegovi prijatelji Étienne i Françoise u tamošnjoj zajednici koju održava moral i „rad za opće dobro“ ostvariti snove generacije X o životu u zemaljskom raju i, pritom, bez sumnje prihvatiti „ideologiju zajednice“ koja zahtijeva radikalan zaborav i izolaciju, ili je ovo utopija, koja je, kao i svaka druga utopija, unaprijed osuđena na propast?

Žal je roman koji baca novo svjetlo na usađenu ljudsku žudnju za idealnim životom u zemaljskom raju – utopiju, preispituje realne opasnosti koje donosi istina, ali i ljudska sebičnost i, uz to, odgovara na pitanja o neslućenim razdaljinama kojima su ljudi spremni ići kako bi (pre)živjeli.

Interliber i Knjiga svima i svuda 2022.

Bambi: Jedan život u šumi u novom ruhu!

Metodički obrađeno izdanje jedne od najomiljenijih pripovijetki iz životinjskog svijeta svih vremena obogaćeno mnoštvom očuravajućih ilustracija Ive Dukić.

Na Mojaknjiga.hr možete pronaći knjige sljedećih nakladnika:

24sata, ABC naklada, ABC PRO, AGM, Alegria knjiga, Alfa, Algoritam, Alka script, Andrijići, Antipod, Arhivanalitika, Aromavita – Institut za aromaterapiju, Artresor, Begen, Beletra, Bodoni, Budilnik izdavaštvo, Ceres, Corto Literary, Cosmos knjiga, Croatia Records, Denona, Despot infinitus, Disput, Divič, Dramski studio Tirena, Društvo hrvatskih književnika, Durieux, Dušević i Kršovnik, Educa, Egmont, Epta, Eurocom, Evenio, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Felix Liber, Fokus Komunikacije, Forum, Fraktura, Geromar, Globus media, Golden marketing – tehnička knjiga, Grafički zavod Hrvatske, Harfa, Harša, Hena com, Hrvatska Mensa Hrvatska sveučilišna naklada, Hrvatska školska kartografija, Hrvatski centar za dramski odgoj, Hrvatski centar za dramski odgoj, Disput, Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade, Hrvatsko filološko društvo, Hum naklada, Ibis Grafika, IEP-D2, Igubuka, In.Tri, Ines Hrain, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje, Iris Illyrica, Izvori, Jelena Stankus Tkalec, Jesenski i Turk, Kašmir promet, Katarina Zrinski, Klub za ekspedicionizam i kulturu, Know how, Knjiga u centru, Knjigohvat – umjetnička organizacija, Koncept izdavaštvo, Konzor, Kreativna mreža, Kršćanska sadašnjost, Lađa od vode, Larsen Norveška, Lector, Leksikografski zavod Miroslav Krleža, Lektira, Leo-Commerce, Libricon, Litteris, Lukom, Lusio, Mala Zvona, Mate, Matica hrvatska, MBA, Meandarmedia, Media Bar, Medicinska naklada, MEDUS BIRO, Mitopeja, Mosta, Motonautika-Luke, Mozaik knjiga, Mtg-topgraf, Naklada Bošković, Naklada Breza, Naklada Cvrčak, Naklada Fibra, Naklada Fragment, Naklada Fran, Naklada Haid, Naklada K. Krešimir, Naklada Kosinj, Naklada Ljevak, Naklada Nika, Naklada OceanMore, Naklada Panda, Naklada Potjeh, Naklada Semafora, Naklada Slap, Naklada Uliks ,Naklada VAL, Naklada Vakula, Naklada Veble, Nakladni zavod Matice Hrvatske, Nart – trgovina, Naša djeca, Neretva, Novi informator, Novi Izrazi, Novi liber, Novi redak, Novum, Omega Lan, Opus gradna, Ostvarenje, Papir Velika Gorica, PARTNER Koncept, Petrine knjige, Pixing, Planet Zoe, Planetopija, Plava krava, Plejada, Poetika, Profil international, Profil knjiga, Profil Klett, Questor, Riječ, Rockmark, proVerBa, S.Z.R.Trigon, Sandorf, Mizantrop, Sysprint, Sipar, Slagalica organiziranje, Sonatina, Srednja Europa, Sretna knjiga, Stanek, Stiefel, Stilus knjiga, Studio Moderna, Sveučilišna knjižara, Izvori, Šareni dućan, Školska knjiga, TELEdisk, Teovizija, Tipex, TOP DAN, Tragom, Tri M, Udruga knjigoteka, Udruga za kulturu Knjigomat, V.B.Z., Večernjakova biblioteka, Verbum, Vesna Smoković, VinVin, Volim Planet, Vorto Palabra, Vuković i Runjić, Zadružna štampa, Zagrebačka Naklada, Zaklada Čujem, vjerujem, vidim, Znanje