Opis
Jeremy Pang, osnivač londonske škole woka, donosi ovom knjigom izvorne okuse tradicionalnih kineskih jela i u vaš dom. Upoznat ćete se s osnovnim tehnikama pripreme kineskih jela i jednostavnim, ali izvornim kineskim receptima za, primjerice, prženu junetinu s crnim grahom u pivu, pikantni patlidžan na sečuanski ili klasičnu slatko-kiselu svinjetinu…
Ovi vam recepti omogućuju upoznavanje novih namirnica i uživanje u novim okusima. Vježbajte pripremu jela u woku i potpuno promijenite način kuhanja. Zahvaljujući Kineskoj kuhinji prepunoj jednostavno opisanih postupaka i recepata, uskoro ćete i sami kod kuće pripremati izvrsna kineska jela.
JEREMY PANG JE osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku kuharsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je donio priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje.
“Pravo remek-djelo… ”
“U Pangovoj Kineskoj kuhinji uživat će svatko tko voli kuhati.”
KEN HOM KINESKA KUHINJA JEREMY PANG