Opis
Bogato proteinima, meso predstavlja temelj za ukusno i hranjivo glavno jelo ili za izvrsno samostalno jelo. Ova knjiga nudi brojne recepte na bazi bijelog, crvenog mesa i divljači, ukusno i maštovito pripremljene kao ragu, pečenje ili carpaccio. Knjiga je produkt projekta Food Editore koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti. Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama. Za potrebe ove kuharice svoje su recepte dali brojni znameniti kuhari talijanske kuhinje.