NOVOSTI

Online sajam knjiga mojaknjiga

U periodu od 15.11. do 30.11. nastavljamo Online sajam knjiga, ali samo na dio ponude knjiga. Pozivamo vas da iskoristite priliku kupovine hit knjiga na popustu, knjiga na akciji, knjiga na rasprodaji i knjiga na sniženju.
Prilika za vašu obitelj i prijatelje! U našoj ponudi čeka vas rasprodaja knjiga, snižene cijene knjiga, sajamski popusti na knjige, knjige na akciji, knjige na rasprodaji, knjige na sniženju, hit knjige i nove knjige. Naša internet knjizara daruje svakom kupcu poklon blokić i stanku za knjigu. Besplatna dostava i kemijska olovka za kupnju iznad 300,00 kn.
Kupujte jeftine knjige i knjige na popustu na Mojaknjiga.hr

Online sajam knjiga svuda i svima

Budući da je zbog epidemiološke situacije 43. međunarodni sajam knjiga odgođen, pozivamo vas da iskoristite priliku kupovine hit knjiga, knjiga na akciji, knjiga na rasprodaji i knjiga na sniženju na online sajmu KNJIGA SVIMA I SVUDA U periodu od 10.11. do 15.11. kupujte jeftine knjige i knjige na popustu nekih od izdavača na Mojaknjiga.hr, a popust na knjige vrijedi samo za narudžbe putem ove internet trgovine. Prilika za Vašu obitelj i prijatelje! Rasprodaja knjiga, snižene cijene knjiga, sajamski popusti na knjige, knjige na akciji, knjige na rasprodaji, knjige na sniženju, hit knjige i nove knjige. Naša internet knjizara daruje svakom kupcu poklon blokić i stanku za knjigu. Besplatna dostava i kemijska olovka za kupnju iznad 300,00 kn.

KUPUJ SIGURNO, ČITAJ S UŽITKOM!

#knjigasvimaisvuda #kupujsigurno #čitajsužitkom

Snaga osjetljivosti Visokoosjetljivo dijete HSP

Uz naslov “Snaga osjetljivosti – Kako prepoznati, razumjeti i iskoristiti dar visoke osjetljivosti” dr. sc. Elaine N. Aron koji je nedavno izašao u hrvatskom prijevodu, predstavljamo vam novitet “Visokoosjetljivo dijete” koji pomaže kako pomoći osjetljivoj djeci da prežive u ne tako osjetljivom svijetu.

katarina zrinski biblioteka 21. stoljeće

Biblioteka 21. stoljeće firme Katarina Zrinski d.o.o. posvećena je razvoju ljudi koji žele pomoći sebi, svojoj obitelji, prijateljima, kao i onima koji žele uspješno razvijati svoje poslovne pothvate.
U nastavku teksta provjerite koje su najprodavanije knjige Biblioteke 21. stoljeće u ovoj godini:

ČITANJEM DO ZVIJEZDA ZA SREDNJE ŠKOLE 2020./2021.

Kreće nova 12. sezona Nacionalnog projekta za poticanje čitanja i promicanje kulture čitanja “Čitanjem do zvijezda” za SREDNJE ŠKOLE.
Čitanjem do zvijezda – kviz u znanju i kreativnosti je manifestacija koja slavi knjigu, čitanost i načitanost, knjižnice i obrazovanje, promiče istraživački rad, timski rad, ali i individualni napor.

NAJGORI NASTAVNICI NA SVIJETU

Ako ste upoznali Najgoru djecu na svijetu pripremite se na nešto mnogo, mnogo gore… Najgore nastavnike na svijetu!
Milijuni čitatelja obožavali su Najgoru djecu na svijetu, a sada će uživati u ovoj savršeno stravičnoj zbirci najgadnijih odraslih osoba u povijesti, Najgorim nastavnicima na svijetu.

FANTASTIČNO SJAJNE ŽENE

Ova zbirka sastoji se od tri slikovnice pod nazivima Fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet, Fantastično sjajne žene koje su ušle u povijest i Fantastično sjajne žene koje su spasile naš planet te predstavljaju važne žene koje su pomogle oblikovati svijet u kojem danas živimo.

“ČITANJEM DO ZVIJEZDA” ZA OSNOVNE ŠKOLE 2020./2021.

Kreće nova 12. sezona Nacionalnog projekta za poticanje čitanja i promicanje kulture čitanja “Čitanjem do zvijezda” za OSNOVNE ŠKOLE.
Čitanjem do zvijezda – kviz u znanju i kreativnosti je manifestacija koja slavi knjigu, čitanost i načitanost, knjižnice i obrazovanje, promiče istraživački rad, timski rad, ali i individualni napor.

Važno obavijest

Poštovani kupci,
Obavještavamo vas da ćemo u utorak, 28.07.2020. nekoliko sati biti bez električne energije zbog radova na električnim instalacijama.
Molimo da vaše upite i narudžbe šaljete na e-mail prodaja@kz.hr na koje ćemo vam odgovoriti čim budemo u mogućnosti.
Hvala na razumijevanju.

Nacionalni kviz za poticanje čitanja 2020.

Informacije o nacionalnom kvizu za poticanje čitanja 2020.: tema – STRAŽIVAČI PLANETA Z.
Zbog epidemiološke situacije i kompleksne nabave knjiga za školske knjižnice izvan roka, za ovogodišnji će Kviz, umjesto pročitati 3 knjige, trebati istražiti i proučiti ponuđene provjerene online izvore informacija koji će biti dio pitanja u Kvizu.