Ako ste upoznali Najgoru djecu na svijetu pripremite se na nešto mnogo, mnogo gore…Najgore nastavnike na svijetu!

ČUVAJTE SE! OVI ĆE VAM NASTAVNICI UTJERATI STRAH U KOSTI!

Izišla su već tri nastavka o najgoroj djeci na svijetu: Najgora djeca na svijetu, potom nastavak maštovita naslova Najgora djeca na svijetu 2, nakon kojih su, neizbježno, uslijedila Najgora djeca na svijetu 3. U tim su se knjigama našle nebrojene priče o UŽASNOJ djeci: apsolutno najgoroj od najgore, creme de la šljam. Gadnoj, pohlepnoj, prljavoj, taštoj, podmukloj, zahtjevnoj, lijenoj, bezobraznoj, uobraženoj i, dakako, vjetrovitoj. Sada je kucnuo čas da djeca diljem svijeta dobiju priliku za OSVETU i obrišu samodopadan osmjeh s lica odraslih, zauvijek.

Kolo sreće se okrenulo! Ovo su Najgori nastavnici na svijetu.

Deset priča o nastavnicima nasuprot kojima najgora djeca na svijetu djeluju poput anđelaka. Ovo je NAJOGAVNIJA zbirka odraslih osoba u povijesti. Ovi su nastavnici noćna mora svakoga djeteta. Pročitajte, ako se usuđujete! Doktor Grozomor predaje kemiju i napola je čovjek, a napola čudovište… Čuvajte se užasne gospođe Žestić. Ona je UVIJEK bijesna – i svakoga šalje u školski pritvor… A što se profesora Fobijana tiče, taj drhti od straha pred… djecom!

Milijuni čitatelja obožavali su Najgoru djecu na svijetu, a sada će uživati u ovoj savršeno stravičnoj zbirci najgadnijih odraslih osoba u povijesti, Najgorim nastavnicima na svijetu.